Model zijn:

De FLATTOP

Model zijn:

De FLATTOP

[activecampaign]
[activecampaign]

Alle opties:

Long Flattop

Flattop Boogie

The Wolverine

Shaved Out Long Flattop

Barbier

Erwin

Bij mannen hoort een krachtige uitstraling.

Jij moet je geweldig voelen als je uit mijn stoel stapt. 

Als “hardstyle” barber knip ik krachtige en soms wat meer excentrieke stijlen. 

Met deze model call wil ik de kracht en variaties van de flattop laten zien op mijn website.

Dit is wat ik je bied: 

  • Een perfect geknipte kop!
  • Super strakke stijl
  • Een Krachtige uitstraling dat bij jou past!

 

En nog gratis ook! 

Voorafgaand aan de sessie hebben we chat contact om te kijken of het door jouw gekozen kapsel echt bij je past. Je krijgt nooit exact zoals op de plaatjes.. want jouw haar is ook niet gelijk. 

De cut die ik jouw geef is 100% aangepast aan jouw haar en hoofd zodat ik het maximale trek uit de mogelijkheden wat ik met jouw haar kan doen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? 

Schrijf je in! 

Reviews

28 Google Reviews:
5/5

"Waanzinnig geworden! Best spannend maar Erwin begeleid heel goed en werkt er rustig heen. Een zeer strakke flattop geworden, nog nooit zo kort gehad in mijn leven. Het is alsof je je eigen VIP barbier hebt. Als je van harde stijlen houdt.. zou ik hier zeker langs gaan. Boek op tijd.. want deze gast is zo vol dat natuurlijk komt doordat hij veel tijd reserveert."

"Eerste keer bij een barbier en direct de juiste. Voelde mij op mijn gemak en hij kijkt goed naar wat voor persoon er in de stoel zit. Hier past hij je kapsel op aan met jouw wensen. Zeer aan te raden en een aanwinst voor ijsselstein."

""Een fijne vent die niet zomaar de schaar pakt maar met je meedenkt, naar je luistert en met suggesties komt. Onwijs blij met het resultaat. Je komt met een goed gevoel binnen en gaat met een nog beter gevoel weer weg. Kortom een aanrader."

Schrijf je in en ga voor je meest strakke cut ooit!

Voorgaande Flattop Modellen

Veel gestelde vragen

De kapsels die ik knip zijn super mannelijk en krachtig. Dit vind ik mooi om te doen en geweldig om te laten zien! Maar hoe leg je deze stijl uit? Simpel, niet, die laat ik zien! Dit is de reden dat ik modellen zoek voor de stijlen die ik wil laten zien maar nog geen foto’s van heb vanuit mijn eigen werk. 

Nee, zeker niet. Kijk maar naar mijn werk hierboven en hopelijk vind jij ook dat dit geen “beginners” werk is. Het is overigens wel zo dat de website van mijn barbershop nog vrij nieuw is. Vandaar ook dat ik nog bezig zijn met het “verzamelen” van de kapsels die ik wil laten zien. 

Het “gewone” werk wordt vaak genoeg gedaan en krijg ik uiteraard ook genoeg gevraagd in mijn barbershop. Bij een model call is het juist de bedoeling 100% te gaan voor het kapsel. Het gaat uiteindelijk erom om jou het meest geweldige kapsel te geven. Ik ga hier echt voor “wauw” factor. 

Als je gaat voor een model? Dan kost het je geen enkele cent. Je portemonnee mag je thuis laten! Je betaald met je haar en de foto’s die ik er daarna van maak voor promotie doeleinden. 

Zou je graag willen maar wat meer “eigen controle” willen hebben, dan staat het je natuurlijk vrij om gewoon een normale boeking te doen. 

Dat kan via de website: https://barbiererwin.nl/

Als hardstyle barber hoor ik dat wel vaker. 

Treed met mij in contact via WhatsApp. Stuur een selfie met jezelf en geef aan wat je het liefst zou willen als je alle lef van de wereld had. Samen gaan we dan kijken wat ik zou kunnen doen voor jou en of je wel/niet geschikt bent als model. 

Wellicht kunnen we een variant bedenken die ook heel tof is en waar jij prettiger bij voelt. 

 

Helaas, daar ga ik niet aan beginnen. Hier is waarom. Als jij je niet gelukkig voelt bij het kapsel dan toont dit ook op de foto’s. De fotoshoot moet leuk zijn voor ons allebei. Het is vrij gebruikelijk dat we lekker lachen met ze tweeën. Bij iemand iets knippen “tegen de zin” heb ik nog nooit gedaan en ga ik ook niet aan beginnen. 

Nee, daar doe ik niet aan mee. Ik knip niemand tegen de zin. Een model sessie is altijd met alleen jou als model. Niemand anders hoort daarbij. Ik vind het belangrijk dat jij als model volledig achter je keuze staat voor het kapsel. Dit geldt overigens ook bij normale barbiersessies. 

 

Mocht het nou zo zijn dat je volledig aan de keuze van je maten staat.. tja.. dan zie ik ook geen bezwaar meer. Ik verwacht je overigens nog steeds alleen. Je maten zien dan wel hoe het geworden is als je klaar bent en hun de foto’s. 

Jazeker! Dat is geen enkel probleem. Ga je jouw foto’s op social media gebruiken dan vind ik het leuk als je mij tagged. Je krijgt volledige inzage in het ruwe materiaal en de foto’s na eind bewerking mag je aan iedereen laten zien. 

Nabewerking houdt in dat ik de foto wat scherper maak en contrasten interessanter. Ik “shop” nooit in het kapsel. Anders zou ik onrealistische beelden neerzetten die ik niet kan waar maken. Dat leidt natuurlijk nooit tot blije klanten. 

Kies er 1 die jou het meeste aanspreekt. Tijdens ons chat contact vooraf laat je weten dat je ook nog een ander model erg mooi vind. Ik ga dan met je meedenken wat het beste zou kunnen werken voor jouw haar. Op die manier maken we de best mogelijke keuze die er is. 

Ik knip uitsluitend in mijn eigen barbershop en ja die is bij mij thuis. IJsselstein ligt direct tegen Utrecht aan. (Zuidkant) Voor de meeste mensen ben ik heel goed te bereiken. 

Jazeker, en nog gratis ook! 

Het handigste is om de bus  195 of 295 te pakken vanuit Utrecht Centraal. Bus perron C8. Als je uitstapt bij “IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg” dan ben je met 10 min. lopen bij mij. 

Bus Perron C8 is te vinden aan de kant van de stationshal waar ook de sneltram vertrekt. 

 

Helaas, nee. Dit is echt een mannen ding. Dames komen niet in mijn barbershop. Ook naaste vrienden en partners zijn niet welkom. Ik wil me volledig richten op jou. 

Sorry, nee. Mijn barbershop is buiten de barbershop tijden ook een massagepraktijk. De barbershop wordt uiteraard zeer grondig schoon gemaakt voordat ik de “switch” maak. Desondanks sta ik geen huisdieren toe. 

Er staat 4 uur voor. Ik start altijd om 13:00u tot  uiterlijk 17:00u. 

Geen probleem.. ik vraag je overigens dan wel om buiten te roken. 

Ja.. tussen het knippen en fotograferen zit een  koffie pauze. Deze verzorg ik uiteraard voor je. Je hoeft niets mee te nemen. 

Dat mag.. en waarschijnlijk hoor je dan ook nog bij een grote groep mensen. Gefeliciteerd!

Dit komt soms voor.. maar is zeldzaam, ha ha.. En daar ben ik blij om ook. Het standaard werk vind ik namelijk niet zo heel interessant om te doen. 

Yes I do! If you have any questions feel free to contact me through WhatsApp. 

Wauw! En ik maar denken dat ik compleet ben. Helemaal top! Stuur mij een WhatsAp met jouw vraag. Dan kan ik deze lijst nog completer maken! 

Heb je nog vragen?Stuur mij gerust een What’s Ap

Dit is niet de last minute vrije plaats email: Deze is hier te vinden.