Model

Viking Style Cut

Gratis, Top Kwaliteit

2 December 13:00u

Inschrijving open tot:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ja! Ik ga voor deze Viking Cut.

Shaved Slickback

Google Reviews: 5 / 5 stars , 29 reviews
5/5

Ik geloof dat ons uiterlijk en innerlijk aan elkaar zijn verbonden. Er krachtig uitzien betekent ook dat jij je krachtig voelt. Het is hoog tijd om jouw innerlijke beest te voeden want het heeft lang genoeg geslapen. Dus pak die ballen tussen je benen om je weer even te laten herinneren aan wat je bent. Schrijf je in en we maken er iets geweldigs van! Ik zie je snel!

The Expierence

Video afspelen

Een korte impressie van hoe een model call verloopt. 

Spannend en super gaaf tegelijkertijd. 

Ben jij er klaar voor? Schrijf je in! 

Veelgestelde Vragen

Natuurlijk zorg ik ervoor dat dit kapsel bij jou gaat passen. Ik vraag altijd vooraf om een selfie te sturen. Samen met jou kijken we dan of dit gaat werken voor je. De baard passen we aan naar wat de meest stoere uitstraling geeft in jouw situatie. 

En als het niet werkt? Dan hoor je dat vooraf van mij. Dus je kunt je altijd bij twijfel inschrijven! 

Een model call gaat echt 100% voor dit kapsel. In dit geval gaan de zijkanten super glad om echt de brute viking look te krijgen. 

Ik heb meerdere model calls lopen. 

Als je reageert op deze model call dan krijg je het kapsel wat je bovenaan deze pagina ziet. 

Voor een totaal overzicht van alle model calls verwijs ik je graag naar de webpagina ervan.

Klik op de volgende link voor meer.

Model zijn

Ik ben een avond barbier, werk ook op vrijdag en zaterdag overdag. Een model call duurt altijd een hele middag en is vaak alleen op vrijdag of zaterdag. 

Gebruik het opmerkingen veld in het inschrijfformulier om aan te geven wat je zou willen? 

Ja, altijd! Deze foto’s gebruik ik ter promotie van mijn barbershop. Je zult ze zien in de diverse marketing uitingen. Overigens komt nergens je naam bij te staan. 

Jazeker, en soms zelfs meerdere. En natuurlijk krijg je van mij ook een kop koffie met wat erbij. 

Je bent een volle middag “onder de pannen” en gaat weg met een geweldig kapsel dat super sterk voelt. 

Ik doe dit al een tijdje en heb nog nooit gehoord dat een huwelijk ontbonden werd of iemand werd ontslagen van zijn werk vanwege zijn kapsel. 

Dit soort beperkingen zitten vaak in ons hoofd en worden door ons zelf gemaakt. Soms zelfs als excuus om het “maar niet te doen” terwijl het eigenlijk veel meer te maken heeft met eigen onzekerheid. 

Mijn advies, gewoon doen, voelen en ervaren. 

Het haar groeit door en alles komt terug. Een kapsel is niet definitief je loopt geen enkel risico. 

Wat heel vaak gebeurt is dat na de model call het model als gewone klant terugkomt om precies dit model te laten bijhouden. Waarom? Omdat hij onwijs gave reacties heeft gehad en vanaf nu ook echt anders gezien wordt. En dus..lekker dit kapsel laten bijhouden en van genieten. 

 

Nee, mijn barbershop is een mannen domein. 

Persoonlijk vind ik dat een vrouw zich niet moet bemoeien met het kapsel van de man. Maar goed, dat is slechts mijn mening. 

Tijdens de knipsessie loopt er een video camera mee. ze kan later alles te zien krijgen op YouTube.

Ja, hardstylebarbering is lastig om te begrijpen. Dit gaat over kracht en gevoel dat ontstaat door een kapsel. Op video komt dit goed over. De video is onderdeel van de marketing net zoals de foto’s. 

Nee, dingen zijn zoals ze zijn. Je mag lachen en gesprekken voeren wat je wilt. We gaan niet anders doen dan wie we zijn. In het filmpje dat ik maak knip ik vaak wel hele persoonlijke dingen weg. Je hoeft niet bang te zijn dat je hele privé leven op straat komt te liggen. 

Soms wordt ik benaderd door fotografen om mijn modellen te casten voor andere projecten. In principe geef ik nooit gegevens af. Mocht jij wel die ambities hebben, laat mij dat weten dan hou ik hier rekening mee. 

Het is niet mogelijk model te zijn als je ingeschreven staat bij een casting bureau tenzij het casting bureau hier schriftelijk een akkoord voor geeft.  

In principe doe ik dit nooit. Anders kan het lijken dat ik maar 1 klant heb of altijd hetzelfde model. Dit is zeker niet het geval en ook die schijn wil ik niet wekken. 

 

Nee, de opleiding is afgerond hoewel ik overigens altijd blijf leren. Deze model call gaat echt om mijn snoeiharde stijl te laten zien aan de wereld en om jou te laten voelen wat dit is en wat dit voor jou kan doen. Geen saaie “veilige” kapsels maar een barbershop die je stijl met ballen geeft. 

Heb jij nog een vraag?

"Dit is echt mega vet!"

Gratis Viking Cut

[activecampaign]

Dit is niet de last minute vrije plaats email: Deze is hier te vinden.